maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluista joulukuuta ilman lunta!!

 Aika leppoisasti ollaan päästy menemään viimisen parinviikon aikana :) paljon kävelyä, pellolla pyörimistä ja muutamat kunnon reenit!! Ei siis yhtään pöllömmin näin jääkaudeksi! :)
Muutama päivä on menny ihan töiden takia harakoille kun ei aikataulut vaan oikein enää anna periksi heppailua, varsinkin kun päivän valoa on vähemmän niin tuntuu sille että aikaa ei vaan ole.

Oon koettanu saada aina viikkoon vapaapäivien ympärille aina kevyttä liikutusta ja sinne välin jotenkin näppärästi jotain vähän rankempaa. Sais semmosen hyvän "tasapainon" jolla sais yleiskunnon pysymään yllä ja mielekästä tekemistä riittävästi :)

Juoksutus kuuluu olennaisesti tällähetkellä ohjelmistoon - pääsen maastakäsin vähän seuraamaan tilannetta ja auttamaan tasapainon kanssa ilman että itse jännitän selässä pohjaa tai hankaloitan Mokkulan tasapainoa.


Käytiin viikonloppuna Rekun tallilla Paken valmennuksessa sekä la että su.  Olin positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin Mokkula toimi ja liikkui siihen nähden että ollaan päästy vähemmän tekemään asioista sen kanssa. Mutta aikani mietittyä tulin siihen tulokseen että taidetaan olla pisteessä jossa hevonen on päässyt vakautumaan ja tavoitteena tällä talvikaudella on ylläpito. Lisäksi alkaa vaikuttaa sille että enää mie en vain opeta hevosta vaan nyt alkaa yhdessä uuden oppiminen ja miun opettaminen!

Mutta palaillaan asiaan joulun jälkeen :)

Hyvät joulut !!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti